Blog followers

zondag 1 december 2013

De ogen: this fall of Herfst 2013

Hey you see or read :) and comment 
Niet alleen qua fashion zijn de trends ieder seizoen anders, ook qua make-up en beauty is dit het geval. Het ene jaar is een smokey eye dé trend van dat seizoen terwijl een subtiele oog look het andere seizoen weer helemaal hot is. De beautytrends blijven ieder seizoen wisselen en ondanks dat lang niet iedereen zo actief aan deze beautytrends mee doet, zien we het toch duidelijk steeds veranderen in het modebeeld en op de catwalk.
Dit najaar zijn er 3 trends op het gebied van oog looks.


1. Dikke eyeliner
Een dikke eyeliner of zwart kohlpotlood lijn boven je ogen is een beautytrend dit najaar. Hoe zwarter, hoe beter. Deze look past goed bij het najaar en de donkere najaarskleding. Bij deze look is het de bedoeling dat je de waterlijn en de bovenkant van je winterrand zwart maakt met vloeibare eyeliner of kohl potlood. Je kunt deze eyeliner uit laten lopen in een wing zoals op de foto hieronder.


2. Metallic eyeliner
Dit seizoen is metallic make-up een grote trend. Vooral voor speciale gelegenheden of voor de feestdagen is het leuk om je zwarte eyeliner in te ruilen voor een metallic eyeliner. Dit geeft je oog look een feestelijke uitstraling en is net even een tikkeltje aparter en opvallender. Uiteraard kun je deze metallic eyeliner combineren met een mooi laagje zwarte mascara. 
3. Warme oogschaduw
Bij het najaar horen warme kleuren, zowel qua kleding als make-up. Dit seizoen zijn kleuren als bordeaux rood en bruin perfect voor je ogen in de vorm van oogschaduw. Vooral bij dames met lichte ogen, blauw of groen, staat deze trend perfect. Hierdoor komen je felle ogen nog beter uit. Naast de donkere oogschaduw kun je eyeliner en mascara dragen.

Bron ohmyfashion.nl

Een reactie posten