Blog followers

Bio in Dutch ( A Ghanian lady from Amsterdam)

bio :Over mij

Ik heb behalve een passie voor beauty, schrijven en muziek (vooral R&B en Hiphop) ook veel liefde voor shoppen – bij voorkeur in Amsterdam -, lezen, social media, actiefilms en afspreken met vriendinnen. Ik ben verliefd op het leven en op alles wat het te bieden heeft. Live life to the fullest! Dat probeer ik echt te doen. blood red lipstick, Mama van drie, liefde en volger van Jesus, goofy,down to earth, een harde lach, Facebook verslaafd en Youtube junkie , brazillian hair, Jeans, hakken en Laarzen thats ME.
My mama said a lady ain't what she wears but, what she knows But, I've drawn a conclusion, it's all an illusion, confusion's the name of the game Hi, ik ben Cindy ik kom uit - en woon in Amsterdam en in April word ik 32. Ik ben van beroep allround schoonheidspecialist met een salon in aanbouw en daarnaast doe ik ook een cursus in nailstyling Magnetic, druk druk lol. Mijn voornaamste dagelijkse bezigheid is mijn studie gezondheidzorg en welzijn docent assisten), waar ik veel leer over communicatie en les geven ter ondersteuning en daarnaast ben ik natuurlijk veel bezig met mijn vloggen op youtube als beauty guru. Sinds een tijd heb ik elke dag 1 en af en toe 2 vlog online, met het maken daarvan ben ik bijna dagelijks bezig omdat er een hele hoop bij komt kijken (verhaal , research en edit..). Daarnaast heb ik een kleurrijk sociaal leven, ik ben gertouwed met een heel grappig ,liefdevolle en intelligente Nerderlandse man en wij hebben samen drie gekke prachtige kids, ik ga graag naar de film of drink een wijntje met man of vrienden, dat is niet alleen erg gezellig, het zorgt ook voor nieuwe inspiratie voor vlog. Eigenlijk draait bijna alles wat ik doe om mijn blog, of het leidt er in ieder geval naar terug. Klopt! Ik zou het liefst een baan hebben waar ik de hele dag mag vloggen over dingen die ik leuk vind , voor beauty bedrijven video review over hun producten of waar ik kennis van heb.
Wanneer dat realiteit wordt zou ik wel het liefst over fashion maar vooral beauty blijven volggen en les geven over het uiterlijk. Geen van beide onderwerpen trokken eerst mijn aandacht, maar de liefde ervoor heb ik de afgelopen paar jaar ontwikkeld door de mensen die ik heb leren kennen, maar ook de mensen die ik heel graag nog zou leren kennen. Als heel klein meisje wilde ik vroeger natuurlijk een prinses worden, en dat wil ik eigenlijk nog steeds. Alleen ziet nu een prinses er voor mij uit als Kim Kardashian,Amber roos en Megan good bijvoorbeeld. Megan good is een van de redenen dat ik een grote interesse in beauty en vooral fashion heb gekregen.
Een reactie posten